VOOR BEDRIJVEN

Kies Techniek geeft bedrijven ruim de mogelijkheid om zich aan de jeugd te presenteren.
Van origine is de zaterdag de enige dag waar, op een ieder jaar wisselende locatie bij een “gast bedrijf”, de deelnemende bedrijven zich middels een stand presenteren aan het jonge publiek.

In 2019 is ons gastbedrijf: Inther Group

Op zaterdag 16 maart a.s. staan daar de deuren voor u open. U bent van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Het thema voor dit jaar is “Robots, de helpende hand.”
Door de jaren heen is Kiestechniek uitgegroeid tot een groots kijk- en doe evenement voor de basisschool jeugd en alle andere geïnteresseerden.
Door het bestuur wordt jaarlijks een thema gekozen, waar de deelnemende bedrijven hun stand of doe activiteit op kunnen afstemmen.

Door  een groeiend aantal vaste deelnemers, krijgt de jeugd een goed beeld van de diversiteit en mogelijkheden binnen de “Venrayse technische bedrijven”. En zijn er al jaarlijks concreet merkbare interesses vanuit de jeugd, zodra deze aan hun middelbare schoolopleiding zijn gestart, en hun stage plekken gaan kiezen voor de deelnemende bedrijven.
Door jaarlijks van locatie en gastbedrijf te wisselen, krijgen alle bedrijven een kans om zich eens extra aan het Venrayse publiek te presenteren.

Tot op heden is na afloop van de bedrijvendag de organisatie van Kiestechniek, directie en personeel van het gastbedrijf alleen maar positief over de reacties en het verloop van deze dagen.
Voor ieder bedrijf jaarlijks een drukke maar welkome afwisseling binnen de dagelijks bedrijfsvoering, waarbij je als bedrijf jezelf meer dan maatschappelijk aan de Venrayse jeugd, ouders en geïnteresseerden kunt presenteren.

-->