Ontwerpwedstrijd

Ter voorbereiding op het bezoek aan de open bedrijvendag op 10 maart 2018 evenals met het doel ook BINNEN DE SCHOLEN meer aandacht te schenken aan techniek, geeft onze stichting elk jaar een mini-lesbrief uit.  Dit jaar is daarbij gekozen voor het thema: “De toekomst begint vandaag!”  De voornaamste reden voor dat thema is dat het Raayland College het gastbedrijf is deze jaar. Het Raayland College is een brede scholengemeenschap voor Voortgezet Onderwijs in Venray, bestaande uit gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs.

De lesbrief, verspreid op de scholen, bevat een les waarin je de leerlingen van je klas een logo kunt laten ontwerpen voor de Kies Techniek Bedrijvendag 2018. Het mooiste logo wordt door een jury uitgekozen en zal als logo voor dit jaar gebruikt en gepresenteerd gaan worden. Daarnaast zijn er leuke technische prijzen te winnen.

Bekijk het filmpje:

 

Dus doe met je klas!

Op 22 december worden alle ontwerpen opgehaald.

Op maandag 8 januari worden de winnende leerlingen bekend gemaakt en uitgenodigd voor de officiële bekendmaking van het nieuwe logo bij het Techniekplein Venray op het Raayland College op vrijdag 12 januari.

Hartelijk dank voor uw tijd en inzet en hopelijk tot ziens op de bedrijvendag op 10 maart 2018!