METAAL

Je mag hier met een heuse machine gaan frasen, slijpen. Je krijgt een coole bril op en dan kun je ook leren lassen. In het klein maak je een product waar de bedrijven in het groot mee bezig zijn. Ze maken van metaal allerlei producten voor machines en apparaten. Ook hier zijn allerlei activiteiten die je kunt doen.

 

DEELNEMENDE BEDRIJVEN 2018

 argowil Agrowil

Argowil Cable Confection & Assembly
Draad- en kabelbomen assembleren, daar zijn wij goed in. We luisteren naar onze klant en leveren snel de gewenste configuratie. Als het met spoed moet zelfs binnen enkele dagen. Deze flexibiliteit hebben we omdat we dichtbij onze klanten werken en hun taal spreken. Argowil is meer en meer een begrip in onze branche en daar zijn we trots op!
Website www.argowil.nl

logo_ntshermus NTS Hermus BV

Precisieplaatwerk en meer…..
Producten van plaatwerk die voldoen aan functionele, praktische én esthetische eisen: dát is het werkterrein van NTS Hermus BV. Onze mensen zijn meesters in het bewerken van plaat. We maken frames, trolleys, (sub) samenstellingen en complete functionele producten. Daartoe beschikken wij over een modern machinepark voor het vervaardigen van plaatwerkonderdelen en lassamenstellingen. Daarnaast doen we nog veel meer, zoals engineering, re-design, inkoop projectmanagement, life cycle, management en assemblage.
Website: www.nts-group.nl

Blitta B.V.

Blitta is al ruim 130 jaar sterk gericht op innovatie. Zowel in materiaalgebruik en toepassing van technieken als in de manier van werken. Het bedrijf is in de bouw voorloper in het industrieel ontwikkelen en produceren van gevelconstructies en in de afstemming daarvan op de bouwlogistiek.
Blitta streeft er als co-maker in een veeleisende markt altijd naar meerwaarde te leveren. De kwaliteit van mensen, processen en machines staat garant voor eindproducten die – met name ook in de top van de markt – veel waardering krijgen. Zowel technisch als esthetisch.
Website: www.blitta.nl
logo_manders Manders Automation
Manders Automation bouwt al meer dan 25 jaar samen met haar klanten aan een continue innovatie van hun productieprocessen. Manders Automation ontwikkelt en bouwt voor haar klanten geautomatiseerde applicaties, die volledig zijn toegespitst op een bepaald product. Deze applicaties variëren van complete speciaalmachines, waarbij componenten nieuw worden ontworpen, tot systeem integratie, waarbij bewezen stukken technologie samengevoegd worden tot een productiecel of productielijn. Alle essentiële schakels van een automatiseringstraject worden binnen Manders Automation zelfstandig uitgevoerd. Dit stelt ons in staat om flexibel en kordaat te reageren en de kwaliteit van onze machines te waarborgen.
Website: www.mandersautomation.nl
logo_custers Custers Hydraulica B.V. 
Custers Hydraulica B.V. is rond 1900 begonnen als smederij. Het bedrijf houdt zich sinds 1964 bezig met de ontwikkeling en bouw van hydraulische hoogwerkers, gemonteerd op vrachtwagenchassis, bus of aanhanger.
Vanaf 1980 werd een tweede productielijn ontwikkeld op het gebied van aluminium steigersystemen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de modernste productietechnieken. Behalve standaard rol- en gevelsteigers ontwerpt en produceert Custers op maat geconstrueerde oplossingen o.a. voor de vliegtuigindustrie. Custers Hydraulica B.V. is dé specialist voor veilig werken op hoogte.
Website: www.custers.nl

 

FOTOGALERIJ

-->