CHEMIE EN OVERIGE BEDRIJVEN

Ook deze onderzoekstand nodigt jou uit om proefjes te doen, veel uitproberen en onderzoeken. Chemie wordt bijna overal gebruikt. In Venray hebben we geen speciaal Chemiebedrijf. Daarnaast zijn er wel veel bedrijven die producten leveren voor allerlei doeleinden. Om bedrijven te ondersteunen bij vernieuwing van een product, producten voor de gezondheid maken, zoals blisters voor kunstheupen en pacemakers.
Maar je kunt ook een groothandel zijn in technische producten. De brandweer zorgt voor onze veiligheid. Bij techniek hoort muziek, voor het vervaardigen en onderhouden van de muziekinstrumenten zijn ook bedrijven.

 

DEELNEMENDE BEDRIJVEN 2018

 

Logo Vollenberg Volleberg Hijs –en heftechniek
Volleberg is dienstverlener op gebied van hijsen –en heffen en heeft inmiddels een brede expertise opgebouwd. Het beheer van hijs -en hefinstallaties, het keuren (ook op locatie), repareren, certificeren en onderhouden vormen de kerntaken. Deze kerntaken worden ondersteund door online en digitaal beschikbare keurgegevens zoals keurrapporten en certificaten. Het verzorgen van instructie op het gebied van veilig gebruik van hijs -en hefmiddelen, het keuren van valbeveiliging, klimmaterialen, ladders en elektrisch handgereedschap zijn tevens in het dienstenpakket opgenomen. De actuele kennis van regelgeving en het meedenken wordt door de huidige klantenkring zeer gewaardeerd. Volleberg Hijs –en heftechniek is uw specialist in de regio.
Voor meer informatie : www.vollebergbv.nl
 Logo Defensie Techniek bij Defensie
Een baan in de techniek is natuurlijk niet alleen mogelijk bij Defensie. Maar nergens anders kun je dat doen zoals bij ons. We werken overal ter wereld met veel en bijzonder materieel, zoals helicopters, pantservoertuigen, schepen, vliegtuigen… Kortom: grote machines met genoeg technische uitdagingen. We hebben daarom altijd behoefte aan mensen die ervoor zorgen dat alles blijft rijden, vliegen, varen of werken zoals het moet. Want hoe modern en ‘slim’ ons materieel ook is, het onderhouden en beheren ervan blijft mensenwerk.
Het managen van die technische mensen ligt in handen van onze officieren. Voor hogeropgeleiden jongeren bieden we een uitgebreide militaire managementopleiding, waarbij je strategische beslissingen leert nemen in jouw vakgebied. Zie jij die uitdaging wel zitten?
Kijk voor meer informatie op: https://werkenbijdefensie.nl/techniek.html
 Logo Lely Lely Center in Venray
Installeren en onderhoud van machines die het werk op de melkveebedrijven verlichten. Denk hier aan een mestschuif en automatisch voersysteem.
Website: www.lelycentervenray.nl
Logo De La Roy De La Roy Isolatie & Design
Bij De la Roy Isolatie & Design bent u op het juiste adres voor op maat gemaakte EPS (geëxpandeerd polystyreen) en XPS producten. EPS en XPS zijn veelzijdige producten die door middel van de juiste technieken gesneden of gefreesd kunnen worden tot een veelbelovend eindproduct.Ook de afwerking van het eindproduct met een coating kan door De la Roy Isolatie & Design voor u worden verzorgd.
Website: www.delaroyepsdesign.nl
  Nelipak Healthcare Packaging

Nelipak is wereldleider op het gebied van thermisch vervaardigde verpakkingen voor de gezondheidszorg met een reputatie van wereldklasse op het gebied van kwaliteit en service.

Toonaangevende bedrijven over de hele wereld vertrouwen op Nelipak’s 60-jarige geschiedenis van innovatie van door cleanroom geproduceerde, op maat gemaakte, thermogevormde medische verpakkingen, ontworpen om te voldoen aan de strengste verpakkingsvereisten van medische apparatuur en farmaceutische fabrikanten.

https://www.nelipak.com/

Modelvliegclub de Pioniers

De volledige naam van de club is MotorModelVliegClub “De Pioniers” en is opgericht in 1974.

We vliegen, lente, zomer, herfst en winter het hele jaar door dus. Alle facetten van de modelvliegsport zijn vertegenwoordigd zodat u zwevers, motorvliegtuigen en helikopters aan kunt treffen op het modelvliegveld die aangedreven worden door electro- of brandstofmotoren.

https://pioniers-venray.nl/index.html

Stichting Amalied

StichtingAmalied is ontstaan uit de overtuiging kinderen te laten geloven in hun eigen kracht om daarmee hun zelfvertrouwen te vergroten. Opgericht in April 2014 met de visie een inspirerende organisatie te zijn gefocust op cultureel bewustzijn, engineering en IT.

www.amalied.com

Raayland College Venray

Het Raayland College is een veelzijdige, regionale school met een veilig en stimulerend leerklimaat. We bieden een breed, eigentijds aanbod. Ruim 2.000 leerlingen volgen bij ons voortgezet onderwijs bestaande uit gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs.

Goede begeleiding en goed onderwijs staat voorop. We zorgen ervoor dat we je kennen en dat je met plezier naar school gaat! Ook helpen we je om snel je plekje te vinden. Zo heeft elke leerling een mentor die je helpt en waar je altijd bij terecht kunt. Met elkaar ga je op reis naar vooruit.

https://www.raayland.nl/onze-school/

Techniekplein Venray

Techniekplein Venray is een plek waar kinderen van groepen 7 en hun leerkrachten uit de gemeente Venray  deelnemen aan techniekonderwijs.

https://www.techniekpleinvenray.nl/

 

FOTOGALERIJ

 

 

-->