Bedrijvendag Kiestechniek 2017

De vakanties zijn voorbij en ook wij zijn al weer druk aan het werk met de organisatie van de bedrijven dag Kies Techniek 2017.

Door het organiseren van de bedrijven dag willen wij uw toekomstige werknemers enthousiasmeren voor een toekomst in de techniek. Daarvoor hebben wij de hulp nodig van bedrijven in de omgeving van Venray. Zonder bedrijven die hun technisch kunnen tonen aan de schooljeugd kan deze dag niet slagen. Anderzijds is het voor deze bedrijven de gelegenheid om het bedrijf te presenteren. Zoals gebruikelijk vragen wij de bedrijven om een doe-activiteit te bedenken waarmee de schooljeugd hun technisch kunnen kan oefenen.

De bedrijvendag zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 18 maart 2017 van 11.00 tot 16.00 uur bij Inalfa Roof Systems in Venray.

Inalfa Roof Systems, leverancier van schuifdaksystemen voor de automobiel- en truckindustrie wereldwijd, heeft een nieuw hoofdkantoor in Venray. Ongeveer anderhalf jaar na aanvang van de bouw werd het nieuwe onderkomen aan De Amfoor op het bedrijventerrein in Oostrum officieel geopend.

Tijdens Kies Techniek 2017 zal Inalfa de deuren openzetten voor het grote publiek. Geïnteresseerden zijn dan van harte welkom om een kijkje te nemen in het nieuwe gebouw en het ontwikkel- en productieproces van de schuifdaken van Inalfa.

nieuw pand IRS