Bedrijven dag Kies Techniek 2016

Namens de Stichting Kies Techniek wensen wij u allereerst een zakelijk als mede een persoonlijk goed 2016.

Wij zijn al weer druk aan het werk met de organisatie van de bedrijven dag Kies Techniek 2016. Door het organiseren van de bedrijven dag willen wij uw toekomstige werknemers enthousiasmeren voor een toekomst in de techniek.

Daarvoor hebben wij uw hulp nodig! Zonder bedrijven die hun technisch kunnen tonen aan de schooljeugd kan deze dag niet slagen. Anderzijds is het voor u de gelegenheid om uw bedrijf te presenteren. Zoals gebruikelijk vragen wij u om een doe-activiteit te bedenken waarmee de schooljeugd hun technisch kunnen kan oefenen. Terugkijkend op 2015 was het een groot succes.

De bedrijven dag zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 12 maart 2016 bij Jabil in Venray. Het thema van dit jaar is “Kies Techniek gaat Logistiek”.

De Stichting Kiestechniek nodigt u weer heel graag uit om aan deze dag deel te nemen.

En daarom verneem ik graag  voor 1 februari aanstaande of u (weer) wilt deelnemen aan deze manifestatie. U kunt zich opgeven via mail naar dagcommissie@kiestechniek.nl. Wij rekenen weer op uw bijdrage om er een groot evenement van te maken.

Als u onze hulp nodig heeft bij het bedenken van een doe-activiteit kunt u contact opnemen via het eerder genoemde emailadres. Wij staan voor u klaar om u daarbij te helpen.

Wij danken u alvast om de bedrijven dag Kies Techniek ook dit jaar weer een groot succes te maken!

Met vriendelijke groeten

Stg Kies Techniek Venray

Namens de dag commissie

Patrick Bos 06 22565321