Metaal

Je mag hier met een heuse machine gaan frasen, slijpen. Je krijgt een coole bril op en dan kun je ook leren lassen. In het klein maak je een product waar de bedrijven in het groot mee bezig zijn. Ze maken van metaal allerlei producten voor machines en apparaten. Ook hier zijn allerlei activiteiten die je kunt doen.

 

DEELNEMENDE BEDRIJVEN 2014

AA Total Parts
AA Total Parts is leverancier voor de gehele industrie
Gespecialiseerd in de volgende werkgebieden

 • CNC bewerken
  Bewerken van gietdelen en extrusie
 • Industriële montage
  Montage van industrie-samenstellingen
 • Laser-techniek graveren en markeren
  Graveren van labels, typeplaten, datamatrix en bar-codes
  Markeren van industriële onderdelen
  Op alle soorten materialen
 • Slijp-techniek VHM snijgereedschappen
  Aanmaak van speciale snijgereedschappen
  Advies op maat

Website: www.aatp.nl
E-mail: info@aatp.nl

 

Agrowil
Website www.argowil.nl

SKF kogellager Numac 
Numac is sinds 1984 gespecialiseerd in machineonderhoud in het breedste zin van het woord. In een landelijk netwerk van vestigingen zijn zo n 650 technici en adviseurs werkzaam. Door zich naast preventief en correctief onderhoud te richten op advies en automatisering op maat, is Numac in staat meer uit machines en processen te halen en de kosten per voortgebracht product te drukken. Vele toonaangevende organisaties in de technische en producerende industrieën profiteren van het totaalconcept machineonderhoud én procesoptimalisatie.                        
Website: www.numac.nl

Blitta B.V.
Blitta is al ruim 130 jaar sterk gericht op innovatie. Zowel in materiaalgebruik en toepassing van technieken als in de manier van werken. Het bedrijf is in de bouw voorloper in het industrieel ontwikkelen en produceren van gevelconstructies en in de afstemming daarvan op de bouwlogistiek.
 
Blitta streeft er als co-maker in een veeleisende markt altijd naar meerwaarde te leveren. De kwaliteit van mensen, processen en machines staat garant voor eindproducten die – met name ook in de top van de markt – veel waardering krijgen. Zowel technisch als esthetisch.
 
 
Website: www.blitta.nl 
E-mail: info@blitta.nl

Manders Automation
Manders Automation bouwt al meer dan 25 jaar samen met haar klanten aan een continue innovatie van hun productieprocessen. Manders Automation ontwikkelt en bouwt voor haar klanten geautomatiseerde applicaties, die volledig zijn toegespitst op een bepaald product. Deze applicaties variëren van complete speciaalmachines, waarbij componenten nieuw worden ontworpen, tot systeem integratie, waarbij bewezen stukken technologie samengevoegd worden tot een productiecel of productielijn. Alle essentiële schakels van een automatiseringstraject worden binnen Manders Automation zelfstandig uitgevoerd. Dit stelt ons in staat om flexibel en kordaat te reageren en de kwaliteit van onzewaarborgen.
Website: www.mandersautomation.nl

Custers Hydraulica B.V. 
Custers Hydraulica B.V. is rond 1900 begonnen als smederij. Het bedrijf houdt zich sinds 1964 bezig met de ontwikkeling en bouw van hydraulische hoogwerkers, gemonteerd op vrachtwagenchassis, bus of aanhanger.
Vanaf 1980 werd een tweede productielijn ontwikkeld op het gebied van aluminium steigersystemen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de modernste productietechnieken. Behalve standaard rol- en gevelsteigers ontwerpt en produceert Custers op maat geconstrueerde oplossingen o.a. voor de vliegtuigindustrie. Custers Hydraulica B.V. is dé specialist voor veilig werken op hoogte.
Website: www.custers.nl
 

Inalfa Roof         systems

Inalfa Roof Systems heeft een indrukwekkende lijst van klanten, waaronder alle top autofabrikanten en alle Europese trucfabrikanten. 
Normen en kwaliteitseisen in de auto-industrie zijn hoog. 
De Inalfa Business Development afdelingen zijn gevestigd over de hele wereld op locaties in de buurt van onze klantenbasis

   
   

NTS Hermus BV 
Precisieplaatwerk en meer…..
Producten van plaatwerk die voldoen aan functionele, praktische én esthetische eisen: dát is het werkterrein van NTS Hermus BV. Onze mensen zijn meesters in het bewerken van plaat. We maken frames, trolleys, (sub) samenstellingen en complete functionele producten. Daartoe beschikken wij over een modern machinepark voor het vervaardigen van plaatwerkonderdelen en lassamenstellingen. Daarnaast doen we nog veel meer, zoals engineering, re-design, inkoop projectmanagement, life cycle, management en assemblage.
Website: www.nts-group.nl

Dekkers Tweewielers                              Dekkers Tweewielers heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met de komst van de                      Wanssum                                               elektrische fiets is er veel veranderd in onze winkel en werkplaats. Met name het onderhoud van de                                                                                 elektrische fiets en de kans op storingeen heeft er voor gezorgd dat in onze werkplaats de monteurs 
                                                                       extra geschoold zijn en veel is geïnvesteerd in speciale uitleesapparatuur. Het vak van fietsenmaker
                                                                       is niet meer zoals vroeger en daarom vinden wij de naam "tweewielertechnicus" veel beter bij dit vak                                                                              passen. Er zijn diverse opleidingen om een goede twwewielertechnicus te worden.                                    

FOTOGALERIJ