Kies Techniek 2014

Zoals we eerder hebben aangegeven zijn we ons aan het bezinnen op een andere aanpak om techniek nog aantrekkelijker te maken.

De open bedrijvendag is voor de invulling van techniek erg belangrijk. Door deze dag willen wij de bedrijven nog grotere naamsbekendheid geven.

Deze is op 15 maart 2014 

De jeugd, maar ook de ouders en belangstellenden  worden voor deze dag samen met  broertjes en zusjes op onze gastbedrijven Cornelissen Interieurs en Numac  in Venray tussen 11.00- en 16.00 uur uitgenodigd om in deze bedrijven en de vele stands die er staan ( van andere bedrijven) kennis te maken met techniek en leuke activiteiten uit te voeren.

Het thema is: "Techniek is Cool"

Zet deze uitnodiging met datum vast in uw agenda.

Als bestuur van de Stichting Kiestechniek hopen we veel mensen te mogen ontvangen.

BOUW

Bij de bouwactiviteiten kun je timmeren, dakpannen leggen, leidingen controleren, leertjes in een kraan bevestigen en natuurlijk tal van andere activiteiten doen.

LEES MEER

ELECTRO

Hier onderzoek je hoe elektriciteit in elkaar zit. Hoe sluit je een bel aan. Hoe werkt die automatische schroevendraaier. Dit kun je hier allemaal uitproberen.

LEES MEER

LOGISTIEK

Voordat een auto de weg op gaat moet er nog heel wat gebeuren. Is de motor goed, hoe is het met de bandenspanning en ontdek wat er nog meer onder logistiek valt.

LEES MEER

METAAL

Je mag hier met een heuse machine gaan frasen, slijpen. Je krijgt een coole bril op en dan kun je ook leren lassen.

LEES MEER

ICT

Hoe komt communiceren tot stand.Ontdek op welke manieren je kunt communiceren en welke technieken je daarbij nodig hebt.

LEES MEER

CHEMIE/OVERIGE

Ook deze onderzoekstand nodigt jou uit om proefjes te doen, zeepjes maken, geheimschrift, dus veel uitproberen en onderzoeken.

LEES MEER