Chemie en overige bedrijven

Ook deze onderzoekstand nodigt jou uit om proefjes te doen, veel uitproberen en onderzoeken. Chemie wordt bijna overal gebruikt. In Venray hebben we geen speciaal Chemiebedrijf. Daarnaast zijn er wel veel bedrijven die producten leveren voor allerlei doeleinden. Om bedrijven te ondersteunen bij vernieuwing van een product, producten voor de gezondheid maken, zoals blisters voor kunstheupen en pacemakers.
Maar je kunt ook een groothandel zijn in technische producten. De brandweer zorgt voor onze veiligheid. Bij techniek hoort muziek, voor het vervaardigen en onderhouden van de muziekinstrumenten zijn ook bedrijven.

 

DEELNEMENDE BEDRIJVEN 2014

 

 

Sealed Air Nelipak BV
Sealed Air Nelipak® is in Europa een toonaangevende thermovormer met opdrachtgevers over de hele wereld. Nelipak® biedt veelzijdig werk aan 460 mensen, die zich bezighouden met het ontwerpen en produceren van gethermovormde producten zoals blisters voor implantaten (bijvoorbeeld kunstheupen en pacemakers), blisterverpakkingen voor mobiele telefoons, scheerapparaten en cosmetica, transporttrays voor kleine medische of elektronica producten en carrosseriedelen zoals tractorbehuizingen, zonnebanken en tentpanelen. Nelipak® produceert en levert maatwerk, van ontwerp tot verzenddoos, ook in kleine series. Daarnaast ontwerpt en bouwt Nelipak® al meer dan veertig jaar sealmachines in eigen huis naar specificatie van klanten.
E-mail: info@nelipak.nl
Website: www.nelipak.com
   

Volleberg Hijs –en heftechniek
Volleberg is dienstverlener op gebied van hijsen –en heffen en heeft inmiddels een brede expertise opgebouwd. Het beheer van hijs -en hefinstallaties, het keuren (ook op locatie), repareren, certificeren en onderhouden vormen de kerntaken. Deze kerntaken worden ondersteund door online en digitaal beschikbare keurgegevens zoals keurrapporten en certificaten. Het verzorgen van instructie op het gebied van veilig gebruik van hijs -en hefmiddelen, het keuren van valbeveiliging, klimmaterialen, ladders en elektrisch handgereedschap zijn tevens in het dienstenpakket opgenomen. De actuele kennis van regelgeving en het meedenken wordt door de huidige klantenkring zeer gewaardeerd. Volleberg Hijs –en heftechniek is uw specialist in de regio.
Voor meer informatie : www.vollebergbv.nl

 

FOTOGALERIJ