Openbedrijvendag 2015

Noteer het alvast in uw agenda. Op zaterdag 14 maart 2015 is de openbedrijvendag in Venray. Vele bedrijven staan in ons gastbedrijf om u kennis te laten maken met activiteiten van hun bedrijf. Ons gastbedrijf deze keer is "Nelipak" Zij zetten graag hun deuren voor u open. Het thema voor 2015 is "Techniek is HOT" Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom met het...

LEES MEER
Slide 1

KIES TECHNIEK

 

Manifestatie Kies Techniek 2015: Techniek is hot!

Kies Techniek Venray e.o. bestaat dit jaar enkel uit de Bedrijvendag. Het doel is om kinderen van groep 8 kennis te laten maken met de prachtige bedrijven, die zich in Venray bezighouden met techniek. 

Bezoek het gastbedrijf van dit jaar: Nelipak BV (Spurkt 3 te Venray). 

Het gastbedrijf is open van 11:00 uur tot 16:00 uur op zaterdag 14 maart 2015!

De Bedrijvendag vindt altijd plaats bij een 'gastbedrijf': een of meerdere bedriijven die speciaal voor deze dag de deuren openen voor het publiek en tevens ruimte bieden aan de deelnemende bedrijven om zich te presenteren.  Basisschoolleerlingen kunnen hands on kennismaken met de grote diversiteit aan techniek in de Venrayse regio.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Kies Techniek? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

BOUW

Bij de bouwactiviteiten kun je timmeren, dakpannen leggen, leidingen controleren, leertjes in een kraan bevestigen en natuurlijk tal van andere activiteiten doen.

LEES MEER

ELECTRO

Hier onderzoek je hoe elektriciteit in elkaar zit. Hoe sluit je een bel aan. Hoe werkt die automatische schroevendraaier. Dit kun je hier allemaal uitproberen.

LEES MEER

LOGISTIEK

Voordat een auto de weg op gaat moet er nog heel wat gebeuren. Is de motor goed, hoe is het met de bandenspanning en ontdek wat er nog meer onder logistiek valt.

LEES MEER

METAAL

Je mag hier met een heuse machine gaan frasen, slijpen. Je krijgt een coole bril op en dan kun je ook leren lassen.

LEES MEER

ICT

Hoe komt communiceren tot stand.Ontdek op welke manieren je kunt communiceren en welke technieken je daarbij nodig hebt.

LEES MEER

CHEMIE/OVERIGE

Ook deze onderzoekstand nodigt jou uit om proefjes te doen, zeepjes maken, geheimschrift, dus veel uitproberen en onderzoeken.

LEES MEER