METAAL

Je mag hier met een heuse machine gaan frasen, slijpen. Je krijgt een coole bril op en dan kun je ook leren lassen. In het klein maak je een product waar de bedrijven in het groot mee bezig zijn. Ze maken van metaal allerlei producten voor machines en apparaten. Ook hier zijn allerlei activiteiten die je kunt doen.

 

DEELNEMENDE BEDRIJVEN 2017

 argowil Agrowil

Argowil Cable Confection & Assembly
Draad- en kabelbomen assembleren, daar zijn wij goed in. We luisteren naar onze klant en leveren snel de gewenste configuratie. Als het met spoed moet zelfs binnen enkele dagen. Deze flexibiliteit hebben we omdat we dichtbij onze klanten werken en hun taal spreken. Argowil is meer en meer een begrip in onze branche en daar zijn we trots op!
Website www.argowil.nl

SPIE Nederland

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt zijn klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.
Website: http://www.spie-nl.com

Blitta B.V.

Blitta is al ruim 130 jaar sterk gericht op innovatie. Zowel in materiaalgebruik en toepassing van technieken als in de manier van werken. Het bedrijf is in de bouw voorloper in het industrieel ontwikkelen en produceren van gevelconstructies en in de afstemming daarvan op de bouwlogistiek.
Blitta streeft er als co-maker in een veeleisende markt altijd naar meerwaarde te leveren. De kwaliteit van mensen, processen en machines staat garant voor eindproducten die – met name ook in de top van de markt – veel waardering krijgen. Zowel technisch als esthetisch.
Website: www.blitta.nl
logo_manders Manders Automation
Manders Automation bouwt al meer dan 25 jaar samen met haar klanten aan een continue innovatie van hun productieprocessen. Manders Automation ontwikkelt en bouwt voor haar klanten geautomatiseerde applicaties, die volledig zijn toegespitst op een bepaald product. Deze applicaties variëren van complete speciaalmachines, waarbij componenten nieuw worden ontworpen, tot systeem integratie, waarbij bewezen stukken technologie samengevoegd worden tot een productiecel of productielijn. Alle essentiële schakels van een automatiseringstraject worden binnen Manders Automation zelfstandig uitgevoerd. Dit stelt ons in staat om flexibel en kordaat te reageren en de kwaliteit van onze machines te waarborgen.
Website: www.mandersautomation.nl
logo_custers Custers Hydraulica B.V. 
Custers Hydraulica B.V. is rond 1900 begonnen als smederij. Het bedrijf houdt zich sinds 1964 bezig met de ontwikkeling en bouw van hydraulische hoogwerkers, gemonteerd op vrachtwagenchassis, bus of aanhanger.
Vanaf 1980 werd een tweede productielijn ontwikkeld op het gebied van aluminium steigersystemen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de modernste productietechnieken. Behalve standaard rol- en gevelsteigers ontwerpt en produceert Custers op maat geconstrueerde oplossingen o.a. voor de vliegtuigindustrie. Custers Hydraulica B.V. is dé specialist voor veilig werken op hoogte.
Website: www.custers.nl
03 Inalfa NL roof s [Geconverte Kopie Inalfa Roof Systems

Inalfa Roof Systems heeft een indrukwekkende lijst van klanten, waaronder alle top autofabrikanten en alle Europese trucfabrikanten.
Normen en kwaliteitseisen in de auto-industrie zijn hoog.
De Inalfa Business Development afdelingen zijn gevestigd over de hele wereld op locaties in de buurt van onze klantenbasis.

Website: https://www.inalfa-roofsystems.com

logo_ntshermus NTS Hermus BV

Precisieplaatwerk en meer…..
Producten van plaatwerk die voldoen aan functionele, praktische én esthetische eisen: dát is het werkterrein van NTS Hermus BV. Onze mensen zijn meesters in het bewerken van plaat. We maken frames, trolleys, (sub) samenstellingen en complete functionele producten. Daartoe beschikken wij over een modern machinepark voor het vervaardigen van plaatwerkonderdelen en lassamenstellingen. Daarnaast doen we nog veel meer, zoals engineering, re-design, inkoop projectmanagement, life cycle, management en assemblage.
Website: www.nts-group.nl

  GORREE IN VORM

Uw partner in techniek…

GORREE IN VORM is de nieuwe naam voor de 4 bedrijfsrichtingen van AA Total Partswat voorheen AATP, Vereijkens gereedschap slijperij, HDLasers en Laserjob was, gaan nu onder de nieuwe naam de markt op. De naam GORREE IN VORM is 2-ledig. Ondernemen is topsport, niet alleen de mensen moeten in topvorm zijn maar ook de organisatie,  de machines, zelfs kleine details als verlichting en de koffie. Elk detail moet kloppen om te brengen wat we de klanten beloven. Andere kant van GORREE IN VORM is wat we produceren, we kunnen elke vorm in onze producten en snijgereedschappen maken. Elke vorm kunnen we aanbieden aan onze klanten. Hiermee ontstaat een breed aanbod en is een brede markt voor ons bereikbaar.

Website: http://www.gorreeinvorm.nl

 

FOTOGALERIJ