metaal

METAAL

Je mag hier met een heuse machine gaan frasen, slijpen. Je krijgt een coole bril op en dan kun je ook leren lassen. In het klein maak je een product waar de bedrijven in het groot mee bezig zijn. Ze maken van metaal allerlei producten voor machines en apparaten. Ook hier zijn allerlei activiteiten die je kunt doen.

 

DEELNEMENDE BEDRIJVEN 2016

 argowil Agrowil
Website www.argowil.nl
Numacademy wij beleven techniek

Numacadamy

“Het productief ontzorgen rond onderhoudsprocessen in de maakindustrie!”

Dat is waar de Numac Groep voor staat. Onze medewerkers zijn daarbij dé pijler voor het succes. De klant staat centraal en onze medewerkers bepalen de kwaliteit van onze dienstverlening. We stellen daarom alles in staat om hen, nu en in de toekomst, de werkzaamheden professioneel en betrouwbaar uit te laten voeren. Vanuit dit uitgangspunt werven & selecteren wij en bieden wij werkzaamheden die passen bij talent, ambitie, competenties, kennis en fysieke mogelijkheden.
Website: www.numacadamy.nl

logo_blitta Blitta B.V.

Blitta is al ruim 130 jaar sterk gericht op innovatie. Zowel in materiaalgebruik en toepassing van technieken als in de manier van werken. Het bedrijf is in de bouw voorloper in het industrieel ontwikkelen en produceren van gevelconstructies en in de afstemming daarvan op de bouwlogistiek.
Blitta streeft er als co-maker in een veeleisende markt altijd naar meerwaarde te leveren. De kwaliteit van mensen, processen en machines staat garant voor eindproducten die – met name ook in de top van de markt – veel waardering krijgen. Zowel technisch als esthetisch.
Website: www.blitta.nl
E-mail: info@blitta.nl
logo_manders Manders Automation
Manders Automation bouwt al meer dan 25 jaar samen met haar klanten aan een continue innovatie van hun productieprocessen. Manders Automation ontwikkelt en bouwt voor haar klanten geautomatiseerde applicaties, die volledig zijn toegespitst op een bepaald product. Deze applicaties variëren van complete speciaalmachines, waarbij componenten nieuw worden ontworpen, tot systeem integratie, waarbij bewezen stukken technologie samengevoegd worden tot een productiecel of productielijn. Alle essentiële schakels van een automatiseringstraject worden binnen Manders Automation zelfstandig uitgevoerd. Dit stelt ons in staat om flexibel en kordaat te reageren en de kwaliteit van onzewaarborgen.
Website: www.mandersautomation.nl
logo_custers Custers Hydraulica B.V. 
Custers Hydraulica B.V. is rond 1900 begonnen als smederij. Het bedrijf houdt zich sinds 1964 bezig met de ontwikkeling en bouw van hydraulische hoogwerkers, gemonteerd op vrachtwagenchassis, bus of aanhanger.
Vanaf 1980 werd een tweede productielijn ontwikkeld op het gebied van aluminium steigersystemen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de modernste productietechnieken. Behalve standaard rol- en gevelsteigers ontwerpt en produceert Custers op maat geconstrueerde oplossingen o.a. voor de vliegtuigindustrie. Custers Hydraulica B.V. is dé specialist voor veilig werken op hoogte.
Website: www.custers.nl
03 Inalfa NL roof s [Geconverte Kopie Inalfa Roof Systems heeft een indrukwekkende lijst van klanten, waaronder alle top autofabrikanten en alle Europese trucfabrikanten.
Normen en kwaliteitseisen in de auto-industrie zijn hoog.
De Inalfa Business Development afdelingen zijn gevestigd over de hele wereld op locaties in de buurt van onze klantenbasis.
logo_ntshermus NTS Hermus BV
Precisieplaatwerk en meer…..
Producten van plaatwerk die voldoen aan functionele, praktische én esthetische eisen: dát is het werkterrein van NTS Hermus BV. Onze mensen zijn meesters in het bewerken van plaat. We maken frames, trolleys, (sub) samenstellingen en complete functionele producten. Daartoe beschikken wij over een modern machinepark voor het vervaardigen van plaatwerkonderdelen en lassamenstellingen. Daarnaast doen we nog veel meer, zoals engineering, re-design, inkoop projectmanagement, life cycle, management en assemblage.
Website: www.nts-group.nl
 Logo cr8las Cr8las
Door onze jarenlange ervaring in las-, montage- en onderhoudstechniek en technische ondersteuning kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.Hierbij moet u denken aan: leidingwerk, apparatenbouw, onderhoud werkzaamheden en supervisie op projecten zoals nieuwbouwprojecten en turbinerevisie.
Website: www.cr8las.nl

 

FOTOGALERIJ