BOUW

Bij bouwactiviteiten kun je gaan timmeren, dakpannen leggen, leidingen controleren, leertjes in een kraan bevestigen en natuurlijk zijn er kleine activiteiten waarvan je het product mee naar huis kunt nemen, zoals een kandelaar, boekensteun e.a.

 

DEELNEMENDE BEDRIJVEN 2017

 

Logo Bouwmensen Limburg Bouwmensen Limburg
Bouwmensen Limburg in Horst is de organisatie van de bedrijven in de bouw in Noord Limburg van waaruit zij gezamenlijk jongeren en oudere ‘zij-instromers’ opleiden tot vaklieden en middenkaderfunctionarissen.
www.bouwmensen.nl
 Logo Verhoeven Verhoeven Timmerfabriek
In de afgelopen 75 jaar ontwikkelden wij ons tot een expert in het produceren van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk voor de bouw. Voor onze opdrachtgevers, die voornamelijk bestaan uit nationale en internationale betonfabrieken en aannemers, maakten wij vele bijzondere en vaak uitdagende mallen voor zichtwerkbeton, maar ook hsb-wanden, stelkozijnen en dakkapellen.
www.verhoeven.nl
Jacobs Dakbedekkingen

Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum is een familiebedrijf dat zich sinds 1945 heeft ontwikkeld tot het meest veelzijdige dakbedekkingbedrijf in de regio Venray, Horst, Venlo en Bergen (Limburg). Een goed dak beschermt u en uw bezittingen tegen de grillen van het weer. U kunt uw dak toevertrouwen aan onze vakmensen en uw project tot in de puntjes laten verzorgen.

Website: https://www.jacobsdak.nl/

Jacobs Ecocare

Gemak en duurzaam gaan samen
Dankzij de behandeling van Jacobs Ecocare kun je stoppen met het vele malen opnieuw reinigen van je oprit, je auto, meubels, gevel, houtwerk en gebouw.
Onze duurzame, afbreekbare en onzichtbare producten zijn waterafstotend en beschermen je producten tegen vuil. Zien is geloven!

Website: http://www.jacobsecocare.nl/

FOTOGALERIJ